FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emekli zammı sonrası yaptığı 'taşra' yorumu olay oldu: "Her şey yarı yarıya, kira 500-600 TL" Nagehan Alçı şaştı kaldı, araya girdi

Emekli maaşına yüzde 5 ek zam gelirken, yüzde 42,60'lık zam oranı gündem oldu. Yapılan zam kararı sonrası Hukukçu Pınar Hacıbektaşoğlu'nun canlı yayında yaptığı yorum ise çok konuşuldu. Taşrada yaşayanların durumunun çok daha farklı olduğunu savunan Hacıbektaşoğlu, "Taşradaysan her şeyi yarı fiyatına alıyorsun zaten. Yaşadığın ev senindir muhtemelen ya da 500-600 TL kira ödüyorsundur" ifadelerini kullandı. Hacıbektaşoğlu'nun bu yorumu sonrası araya giren Nagehan Alçı ise şaştı kaldı.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 5 ilave zam yapıldı. Alınan kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Kabine Toplantısı sonrası zam kararını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2024 emekli maaş zammının ilave artışla birlikte yüzde 42,60'a yükseltildiğini duyurdu. Emekli maaşlarına gelen ek zam bir anda Türkiye'nin en çok konuştuğu konular arasına girdi. Özellikle sosyal medyada emekli maaş zammıyla ilgili çok sayıda yorum yapılırken; Hukukçu Pınar Hacıbektaşoğlu’nun canlı yayında kullandığı ifadeler ise gündem oldu.

Canlı Borsa

En Çok Aranan Haberler