FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

EYT'yi kıl payı kaçırmışlardı! 9 Eylül 1999- 2008 arası sigortalılar dikkat! SGK Uzmanı Özgür Erdursun kademeli emeklilik için o tarihi işaret etti

Kademeli emeklilik son dakika gelişmeleri milyonlarca kişinin gündeminde yer almaya devam ediyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinden yararlanamayanlar kademeli emeklilik haberlerini takipte. Peki kademeli emeklilik çıkacak mı? Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun kademeli emeklilikle ilgili son bilgileri paylaştı.

Milyonlarca kişi ‘1999 sonrası kademeli emeklilik çıkacak mı?’ diye merak ederken Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Sosyal güvenlikle ilgili şu anda bir çalışmamız yok” dese de milyonlar için açık kapı bırakmaya da devam etti. Yılmaz'ın “Bu gelecekte olmayacak anlamına gelmiyor” sözlerinin ardından EYT'yi kıl payı kaçıranlar kademeli emeklilikte gelişmeleri takip etmeye devam ediyor. Peki kademeli emeklilik ne zaman çıkacak, yaş şartı ne olacak? SGK Uzmanı Özgür Erdursun, kademeli emeklilik için kısa vadede bir düzenleme beklemediğini belirterek önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerini işaret etti.

Canlı Borsa

En Çok Aranan Haberler