FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Faizsiz 100 bin lira kredi için son tarih yaklaşıyor! 2 yıl geri ödeme yok… İşte detaylar

İşverenleri yakından ilgilendiren adım KOSGEB'den geldi. İstihdam edilecek her bir personel için KOSGEB, işletmelere 2 yıl geri ödemesiz faizsiz kredi desteği verecek. Başvurular için son gün 31 Mart olarak belirlenirken, 100 bin lira faizsiz kredi desteğinden kimler yararlanacak? KOSGEB kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte faiz kredi desteğine ilişkin son dakika haberinin detayları…

İki yıl geri ödemesiz faizsiz kredi için son günler yaklaşıyor. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), pandemiden olumsuz etkilenen mikro ve küçük işletmelere; alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin liraya, kadın istihdamında ise 110 bin liraya kadar 2 yıl geri ödemesiz kredi desteği veriyor. Son gün 31 Mart olarak belirlenirken faizsiz krediye ilişkin detaylar da belli oldu.

Son 12 aydaki ortalama istihdamını koruyan işletmeler, 12 ay boyunca çalıştırma taahhüdü verdiği her bir personel için faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz destek alacak. Sonraki 24 ayda (2 yıl) eşit taksitlerle (4 ayda bir 6 eşit taksit) faizsiz ve komisyonsuz olarak KOSGEB'e ödeme yapılacak. Mikro işletmeler 2, küçük işletmeler de 5 personele kadar bu fırsattan yararlanabilecek.

Canlı Borsa

Devletten faizsiz 100 bin TL! 2 yıl geri ödeme yok!

En Çok Aranan Haberler