FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meşhur 'Sadık Abi' bulundu! Hafize Gaye Erkan'ın 'soğan - patates' diyaloğu ses getirmişti! '10 güne Allah kerim'

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın röportajı kısa sürede viral olmuştu! Gaye Erkan, İstanbul'da kiralık daire bulamadığını fiyatların Manhattan'dan pahalı olduğunu dile getirmiş ve annesinin yanında oturduğunu söylemişti. Enflasyonu apartman görevlisi Sadık Abi'ye sorduğunu ve patates, soğan fiyatlarıyla ilgili konuştuklarını dile getiren Hafize Gaye Erkan, bazı kesimler tarafından eleştirilmiş bazı kesimler tarafından da takdir edilmişti.

Deneyimli gazeteci Cüneyt Özdemir, bugünkü programında ilginç bir konuyu gündeme taşıdı! Cüneyt Özdemir'in ekibi mikrofonu aldı ve apartman görevlileriyle konuştu. 'Elimize mikrofonu aldık ve Sadık Abiler ile konuştuk' diyen Cüneyt Özdemir, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile ilgili de 'Merkez Bankası başkanına bunları söyleten İstanbul bize neler yapmaz?' dedi.

safas

CÜNEYT ÖZDEMİR 'SADIK ABİLERİ' BULDU, SOĞAN PATATES FİYATLARINI SORDU!

'Apartman görevlimiz olan Sadık Abi'ye çoğu zaman fiyatları soruyorum. Onu bir anlamda sorguya çekiyorum. Ben indi diyorum, o inmedi diyor. Sürekli git soğanın patatesin fiyatına bak diyor'

Bu içerik Mynet editörleri tarafından deşifre edilmiştir.


Canlı Borsa

En Çok Aranan Haberler