FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Rahatım, yapacaklar' Emekli maaş zammı için Fatih Portakal'dan dikkat çeken çıkış 'Yüzde 37,56’da kalacağını düşünmüyorum! Seyyanen...'

Milyonlar, emekli maaş zammı gelişmelerini takip ediyor. Emekli zammını etkileyecek enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla emekli maaşlarına yüzde 37,66 zam geldi. Şimdi, emekliye zam düzenlemesinin nasıl olacağı, kök maaş zammı, en düşük emekli maaşı ve refah payı düzenlemesi gibi ihtimaller konuşuluyor. Maaş ödenme tarihi dolayısıyla düzenlemenin en geç 16 Ocak'ta uygulamaya sokulması beklenirken gazeteci Fatih Portakal'dan zam oranı için çarpıcı bir çıkış geldi ve "Rahatım, yapacaklar" dedi.

Emekli maaş zammı ile ilgili tüm gelişmeler merakla takip ediliyor! TÜİK, emeklilerin merakla beklediği veriyi açıkladı ve emeklilerin maaş zammını etkileyecek enflasyon rakamları belli oldu. Açıklanan verilere göre; Aralık ayında enflasyon yüzde 2,93, 6 aylık enflasyon yüzde 37,57, 2023 yılı enflasyonu da yüzde 64,77 oldu. Buna göre yeni yılda emekli maaşlarına yüzde 37,66 zam geldi.

Canlı Borsa

FATİH PORTAKAL'DAN EMEKLİ ZAMMI ÇIKIŞI

En Çok Aranan Haberler