FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

SGK uzmanı Özgür Erdursun açıkladı: Emekli maaşına ek zamda ‘devamı gelecek’ mesajı! Emeklilere 2. ek zamda fark ne kadar oldu, hangi emekli ne kadar maaş alacak? İşte yeni tablo…

Son dakika: Emeklilere verilen ek zam Meclis'ten geçti. Bağ-Kur SGK emekli maaşı zammı Ocak 2024 için yüzde 49,25’e yükseltildi. En düşük emekli maaşı da 10 bin TL oldu. Yeni emekli kök aylığı tablosu da değişti. Emeklilere seçim öncesi yeni zam geleceği iddiaları yeniden gündemde. SGK Uzmanı Özgür Erdursun, mart ayında seyyanen bir zam daha gelebileceğini söyledi.

Son dakika haberi… Emekliye ek zam düzenlemesi son dakika gelişmeleri milyonlarca Bağ-Kur SSK emeklisi tarafından yakından takip ediliyor. Meclis SSK Bağ-Kur emekli maaşı düzenlemesi için dün onayı verdi. Zam oranları tüm herkes için yüzde 49,25’te eşitlendi. En düşük emekli maaşı da 7500 liradan 10.000 liraya yükseldi. Emeklilere seçim öncesi yeni bir zam gelip gelmeyeceği gündemdeki sıcaklığını korurken SGK Uzmanı Özgür Erdursun emeklilerin zammını hesapladı, seçim öncesi emekli maaşlarına 2 bin ile 4 bin TL arasında zam gelebileceği iddiasında bulundu.

Canlı Borsa

En düşük emekli maaşı ve kök maaşta yeni tablo!

En Çok Aranan Haberler