Taşeron sınavı sözlü olacak
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, kendi bünyesindeki taşeron işçilerin sürekli işçi kadrosuna geçişine ilişkin sınavlar hakkında açıklama yaptı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı sınav takvimini açıkladı. Bu göre sınavlar 12-16 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Gelecek hafta pazartesi günü başlayacak olan sınavlar cuma günü sona erecek.
Sınav sonuçlarına itiraz 4 iş günü içerisinde yazılı olacak ve itirazlar 5 iş günü içinde karara bağlanacak.
TAŞERON SINAVI NASIL YAPILACAK?
Sınav sözlü olarak 2 oturumda yapılacak olup, ilk oturum saat 09:00'da, ikinci oturum saat 13:30' da başlayacak.
Sınavda başarılı ve başarısız olanlar kurumun intranet adresinde ilan edilecek. İlan tebligat yerine geçecek olup kişilere ayrıca tebligat yapılmayacak.
Sınavda başarılı olamayanlar, sonuçların ilan edildiği tarihten itibaren en geç 4 iş günü içerisinde gerekçesini de belirtmek suretiyle yazılı olarak Bakanlığın Personel Dairesi Başkanlığına itirazda bulunabilecek.