FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zam hesabı yapan herkesin gözünden kaçtı! 4.400 gün daha fazla çalışıp aynı maaşı alabilirsiniz...

Hem çalışan vatandaşların hem de emeklilerin gündeminde tek bir madde var: Maaş zamları! Vatandaşlar büyük bir merakla hem asgari ücretin ne kadar olacağını hem de memur ve emeklilere yapılacak zammın tutarını merak ediyor. Seyyanen zam ihtimali masada mı? SGK uzmanı Özgür Erdursun, SSK ve Bağ-Kur emekli maaşlarına seyyanen zam ihtimali için oranları duyurarak önemli mesajlar verdi.

Asgari ücret kadar emekli zammı da gündemde, emekliler yeni yılda ceplerine girecek zamlı maaşı beklerken aynı zamanda da hesap kitap yapmaya da devam ediyor. Bilindiği gibi en düşük emekli maaşı 7.5000 TL! Bu rakamın 10 bin TL seviyesine çıkması bekleniyordu, SGK uzmanı Özgür Erdursun, 11 bin TL seviyesinin de üstüne çıkılmasının gündemde olduğunu söyledi.

SGK uzmanı Özgür Erdursun'dan canlı yayında çarpıcı açıklamalar geldi! Sözcü TV yayınına katılan Erdursun, seyyanen zammın olmazsa olmaz olduğunu belirtti.

EMEKLİLER DİKKAT! UZMAN İSİM DUYURDU: SEYYANEN ZAM...

'Hükümet emeklisine seyyanen zam yapmak isterse yapabilir. Emekli aylıklarının güncellenmesi için seyyanen zam yüzde yüz bir ihtiyaç! SSK ve Bağ-Kur emeklilerine %38'lik bir artış yapılacak devlet memurlarına da %48, refah payıyla birlikte yüzde 50'lik bir artış olabilir.


Canlı Borsa

Zam hesabında herkesin gözünden kaçtı! 4.400 gün daha fazla çalışıp aynı maaşı alabilirsiniz...

Hem çalışanların hem de emeklilerin gündeminde tek bir madde var: Maaş zamları! Vatandaşlar büyük bir merakla hem asgari ücretin ne kadar olacağını hem de memur ve emeklilere yapılacak zammın tutarını merak ediyor. Seyyanen zam ihtimali masada mı? SGK uzm

En Çok Aranan Haberler