FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

24 Haziran Kripto Para Piyasası | Bugün (24 Haziran) Bitcoin ne kadar? Ethereum ne kadar? Dogecoin, Litecoin ve Ripple ne kadar?

Kripto para kullanımı günümüzde her geçen gün artmaya devam ediyor. Birçok şirket özellikle Bitcoin’le ödeme kabul ederken, ülkeler de kripto paralar ile ilgili olarak çeşitli adımlar atmaya başladı. Dün yaşanan yeni bir gelişmeyle, Brezilya Borsası’da Latin Amerika’daki ilk Bitcoin ETF’ini listedi. Bitcoin hızla birçok dünya ülkesi tarafından kabul görürken, BTC’nin hızlı değişimi ise merak ediliyor.

Bitcoin haftalık olarak yüzde 15,02 değer kaybederken, Ethereum ise haftalık yüzde 19,19 oranına değer kaybederek 2 bin doların altına kadar geriledi. Bitcoin, 24 Haziran sabahı itibariyle 33 bin dolardan güne başlarken, ilerleyen saatlerde düşüş eğilimi gösterdi. Bitcoin ne kadar? Ethereum ne kadar?

Dogecoin’in özellikle dün itibariyle değer kaybetmesinden sonra, 1 milyon değerinde Dogecoin’e sahip olan yatırımcı piyasadaki dalgalanma yüzünden neredeyse 170 bin dolar keybetti. Ancak buna rağmen kripto paralarını satmayacağını ifade ederek, Dogecoin’e destek verdi.

Canlı Borsa

Kripto Para Piyasası

En Çok Aranan Haberler