FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

27 Mayıs kripto para piyasası | Bugün Bitcoin ne kadar? Ethereum ne kadar? İşte kripto para birimlerindeki son gelişmeler…

Kripto para borsası, yoğun bir şekilde hayatımızın pek çok alanında yer alıyor. Milyonlarca kripto para yatırımcısı, piyasadaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Bitcoin, yaşadığı düşüşten sonra tekrar teknoloji devi Elon Msuk’ın açıklamalarıyla yükselişe geçti. Nerdeyse 30 bin dolar seviyesine kadar gerileyen Bitcoin, Musk’ın açıklamalarından sonra 37 bin dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Ethereum ise dalgalı hareketlerini sürdürüyor. Ani düşüşle çok uzun zaman sonra 2 bin doların altına gerileyen Ethereum, hafta başından beri hareketli bir seyirde ilerliyor. Güne 2 bin 798 dolar ile başlayan Ethereum, ilerleyen saatlerde gerileyerek 2 bin 693 bandında seyrediyor.

Apple şirketinin dün açmış olduğu bir iş ilanı ise birçok kişinin kafasını karıştırdı. Apple şirketinin açmış olduğu ilanda; kripto para birimi ile ödeme sağlayıcılarında deneyime sahip birini aradıkları görüldü. Bu ilandan sonra, Apple’ın kripto para birimlerini ödeme olarak kabul edeceği yönünde spekülasyonlar oluşmaya başladı.

İran hükümeti ise, yoğun geçen yaz aylarında kripto para madenciliğini durdurma kararını açıkladı. Durdurma kararının sebebi olarak ise, elektrik tasarrufunu öne sürdü. İran hükümeti, açıklamasında; elektrik talebi konusunda yoğun geçen yaz döneminde, kripto para madenciliğine son vererek, elektrikten tasarruf etmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Canlı Borsa

Kripto Para Piyasası

En Çok Aranan Haberler