FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

28 Mayıs kripto para borsası | Bugün (28 Mayıs) Bitcoin ne kadar? Ethereum, Dogecoin ve Ripple ne kadar?

Elon Musk’ın açıklamalarından sonra yukarı yönlü şekilde hareketine devam eden Bitcoin, dün itibariyle 40 bin dolar sınırına gelmeyi başardı. Ancak daha sonra tekrar düşüş yaşayarak, 38 bin dolar seviyelerine kadar geriledi. Bitcoin, üzerindeki baskıyla beraber değer kazanmaya çalışırken, şu an itibariyle 37,399,70 dolardan işlem görüyor.

Ethereum ise hızlı bir düşüş yaşayarak geçtiğimiz hafta 2 bin doların altına kadar gerilemişti. Daha sonra kendini toparlayarak 2 bin 800 doların üzerine çıkan Ethereum, şu an için tekrar düşüş trendinde. 2 bin 600 dolara kadar gerileyen Ethereum, haftalık olarak dolar bazında yüzde 4,16 değer kaybetti.

Ünlü market zinciri Sheetz, Flexa ile ortaklık kurmasının ardından, yaz aylarında belirli kafe mağazalarında kripto para birimlerini kabul edeceğini açıkladı. Buna göre Sheetz, Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin ve diğer birçok para birimlerine destek verecek.

Küresel ödeme devi olan PayPal’da kullanıcılarına, hesaplarında tuttukları kripto para birimlerini üçüncü taraf cüzdanlarına taşıma imkanı sunacağını açıkladı.

Canlı Borsa

Kripto Para Piyasası

En Çok Aranan Haberler