FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bitcoin 40 bin dolar sınırında! 28 Temmuz kripto para piyasası: Bugün (28 Temmuz) Bitcoin ve Ethereum ne kadar?

Bitcoin ve Ethereum para birimlerinin son durumları kripto para yatırımcıları tarafından merak ediliyor. Bitcoin geçtiğimiz günlerde yaşadığı yükselişin ardından 36 bin dolara kadar yükseldi. Ardından tekrar düşüşe geçen Bitcoin, yatırımcısına üzerken, BTC 28 Temmuz sabahına rekor bir yükselişle başladı. Son 2 ayın en yüksek seviyesine yükselen Bitcoin, 40 bin dolar sınırına yaklaştı. Bitcoin’deki bu hareketlilik Ethereum üzerinde de etkili oldu. Peki 28 Temmuz Bitcoin ve Ethereum ne kadar oldu?

Kripto para piyasasının devi Bitcoin, yatırımcısının yüzünü güldürdü. Geçtiğimiz günlerde yaşadığı yükselişin ardından düşüş eğilimi gösteren Bitcoin, 28 Temmuz sabahında 40 bin dolar sınırına yaklaşarak yatırımcısını heyecanlandırdı. Öte yandan Ethereum ise haftalık olarak dolar bazında yüzde 27,47 oranında değer kazancı kaydederek 2 bin 300 dolara kadar yükseldi. Peki 28 Temmuz Bitcoin ve Ethereum ne kadar oldu? İşte güncel kripto para borsası

Kripto para birimlerinin kullanımının artması birçok şirketi de harekete geçirdi. Burger King Brezilya, bir köpek atıştırması olan Dogpper’ın satın alınması için Dogecoin (DOGE) kabul edeceğini duyurdu.

Her bir Dogpper (Whopper ismine bir gönderme olarak seçildi) 3 DOGE’a mal oluyor. Şirket, hizmetin herkese ulaşabilmesi için sipariş başına en fazla beş birim satın alınmasını öneriyor.

Anlık Borsa

Kripto Para Piyasası

En Çok Aranan Haberler