FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bitcoin ve Ethereum'da sert düşüş! | Bugün (21 Haziran) Bitcoin ne kadar? Ethereum ne kadar? Dogecoin, Litecoin ve Ripple ne kadar oldu?

Çin hükümetinin kripto paralar karşısında aldığı kararlar sonrasında Bitcoin madenciliği Çin’de zora girmişti. Aynı şekilde dün itibariyle Çin hükümeti Bitcoin madenciliği faaliyetlerini durdurdu. Bunun sonucunda ise Bitcoin, sert düşüşün kurbanı oldu. Geçtiğimiz hafta direnç bölgesi olan 40 binin üzerine çıkarak yükseliş yakalamayı hedefleyen Bitcoin, hafta başına 33 bin dolar seviyelerinde başladı. Peki Bitcoin bugün ne kadar? Ethereum ne kadar oldu?

Bitcoin ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan analistler, 31 bin doların Bitcoin için destek bölgesi olduğunu bildirdi. 30 bin dolar ise Bitcoin için oldukça güçlü bir destek bölgesi olmasından dolayı ise kolay kolay 30 bin doların altına gerileyemeyeceği yorumunda bulundu. Ethereum ise aynı dakikalarda 2 bin dolar seviyesine kadar gerileyerek yatırımcısını endişelendirdi. Güçlü yükselişinin ardından adete dibe çakılan Ethereum, son bir haftada yüzde 15,65 değer kaybetti.

Canlı Borsa

Kripto Para Piyasası

En Çok Aranan Haberler