FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

14 Haziran Altın Bilezik Gram Fiyatları | Bugün (14 Haziran) Altın Bilezik gram fiyatları ne kadar?

Uzun yıllardır oldukça ilgi gören Altın, çeşitli şekillerde günümüzde pek çok alanda kullanılıyor. Özellikle düğünlerin vazgeçilmez takıları arasında bulunan altın bilezikler, düğün sezonunun da açılmasıyla gittikçe merak edilmeye başlandı. 22 ayar Altın Bileziğin gram fiyatı kapanışta 462 seviyesinde bulunurken, haftanın ilk işlem gününde yükselerek günü 469 seviyesinde açtı. Peki altın bilezik gram fiyatları ne kadar oldu?

Geçtiğimiz hafta dolar kuruna paralel olarak değer kaybeden altın bilezik fiyatları, haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. 14 ayar altın bilezik gram fiyatı kapanışta 289 seviyesindeyken, bugün güne 299 ile başladı. 18 ayar altın ise 370 ile haftayı kapattı. Yeni haftaya ise 18 ayar altın Bilezik, 384 seviyesi ile başladı.

Analistler, ultra gevşek para politikasının bir süre daha devam edeceğine ilişkin beklentilerle dolar kurundaki gerilemenin ons fiyatını desteklediğini belirterek, yurt içinde ise dolar kurundaki gerilemenin altın fiyatlarını baskıladığını kaydetti.

Canlı Borsa

Altın bilezik gram fiyatları

En Çok Aranan Haberler