FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dolar yine uçuşa geçti

Dün serbest piyasada 2.45 civarında işlem gören dolar bu sabah güne 2.46’ının üzerinde başladı. Dolar 2.4673'e kadar çıktı.

Dolar yine uçuşa geçti

Asya borsaları Yunanistan'ın borçları konusundaki karamsarlığın bir miktar azalmasının ardından bugün yükselirken, dolar ABD Hazine tahvili getirilerindeki yükseliş sonrası elde ettiği kazanımların ardından gücünü korudu. MSCI'nın Japonya hariç Asya Pasifik borsalar endeksi .MIAPJ0000PUS bugün yüzde 0.3 yükseldi, Japonya'nın Nikkei endeksi yüzde 0.9 yükseldi. ABD'de S&P 500 endeksi Yunanistan ile borç anlaşması sağlanacağına dair iyimserliğin artması ve tahvil fiyatlarının düşmesiyle dün 2,100 puanın üzerinde kapanarak yeni bir rekor seviyeye ulaştı.

UZATMA TALEBİNDE BULUNACAKLAR

Reuters'a konuşan bir kaynak Yunanistan'ın kredi anlaşmasında uzatım talebinde bulunmak istediğini söyledi. Yunanistan ile kreditörleri arasındaki Pazartesi günkü görüşmeler uzlaşmasız anlaşmasız sonuçlanmıştı. ABD Hazine tahvili fiyatlarındaki düşüşün ardından gösterge 10 yıllık tahvilin getirisi Fed'in faiz artırımını Haziran'da yapabileceği beklentileriyle yedi haftanın en yüksek seviyesine ulaştı. Fed'in son toplantısının tutanakları bugün açıklanacak.

DÖVİZ KURUNU 24 SAAT CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

**

Serbest piyasa

, döviz çevir, döviz çevirici**

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler