FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanlığının açıklaması sonrası dolar kurunda dikkat çeken dalgalanma!

Son dakika haberine göre, Hazine ve Maliye Bakanlığından yapılan açıklama sonrası dolar kurunda hareketlilik yaşandı. Bakanlık açıklamasından önce, gün içinde 17,44'ü gören dolar kuru, açıklama sonrası 16,80'nin altına geriledi. Öte yandan Bakanlığın gelire endeksli senet ihracı ile ilgili yeni açıklamasından sonra dolar/TL kurunda yeni bir hareketlenme görüldü. Saat 01.38 itibarıyla dolar/TL kuru 17,24'e kadar yükseldi. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanlığının açıklaması sonrası dolar kurunda dikkat çeken dalgalanma!

Son dakika haberi... Hazine ve Maliye Bakanlığının, "Ekonomiye ilişkin atılacak yeni adımlar bu akşamdan itibaren Bakanlığımız ve ilgili kurumlarca paylaşılacaktır." açıklaması sonrası dolar/TL kurunda dalgalanma gözlemlendi.

16

DİKKAT ÇEKEN DALGALANMA

Bakanlık açıklaması öncesi 17 liranın üzerinde olan dolar kuru, son dakika açıklaması sonrası saat 19.20'de 16,82 Türk lirasına kadar gerilemişti.

GELİRE ENDEKSLİ SENET İHRACI

Ekonomide atılacak yeni adımlar açıklandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, gelire endeksli devlet iç borçlanma senedi toplama işlemlerinin 15 Haziran tarihinden itibaren gerçekleşeceğini duyurdu. Senetler 3 ayda bir kupon getirisi sağlayacak.

DOLARDA YENİ DALGALANMA

Bakanlığın yeni açıklaması sonrası dolar kurunda ikinci kez bir dalgalanma yaşandı. Saat 01.38 itibarıyla dolar/TL kuru 17,24'e kadar yükseldi.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler