FİNANS

Dünyanın en cesur çalışanı

Amerika Birleşik Devletleti'nde maaşına zam isteyen bir banka memuru, çalıştığı şirketin Genel Müdürü'ne (CEO) mail attı.

Dünyanın en cesur çalışanı

Amerika Birleşik Devletleti'nde maaşına zam isteyen bir banka memuru, çalıştığı şirketin Genel Müdürü'ne (CEO) mail attı. Tyrel Oates isimli memur, CEO'ya attığı maili aynı zamanda bankanın 200 bin çalışanına da gönderdi.

ABD'nin ünlü finans kuruluşlarından Wells Fargo, bugünlerde bir çalışanının CEO'ya attığı mail nedeniyle gündemden düşmüyor. Yaklaşık 7 senedir bankada çalışan Tyrel Oates, yıllık ücretlerin 10 bin dolar zamlanması için Genel Müdür John Stumpf'a mail gönderdi.

Wells Fargo'nun CEO'su John Stumpf

Burada kadar nispeten her şey normal gözüküyor. Fakat Oates attığı maili aynı zamanda 200 bin Wells Fargo çalışanına daha gönderdi. Liseyi bitirdikten sonra fırıncılık yaptığı öğrenilen Oates zorluklarla okuyup bankacı olmuş. Konuyla ilgili olarak The Oregonian’a konuşan Oates, “Banka ciddi bir şekilde kar ediyor. Benim toplamda istediğim maaş zammı tüm çalışanlar için yılda 3 milyar doları kapsıyor. Bu yapılamayacak bir şey değil” dedi.7 yıl önce günlük mesai saatinin 13 dolara geldiğini anlatan Oates şimdi bu rakamın sadece 15 dolara çıktığını söylüyor. Konuyla ilgili olarak Wells Fargo’dan henüz kendisine bir dönüş yapılmadı.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler