FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altında düşüş sürüyor! 3 Ağustos Altın fiyatları: Bugün (3 Ağustos) Altın fiyatları ne kadar? Gram altın ve Çeyrek altın ne kadar oldu?

Altın fiyatları, yeni haftanın ikinci gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Yeni haftaya düşüşle başlayan Gram Altın, dün 487 ile günü kapatmasının ardından bugün güne kapanış seviyesinin hemen altında başladı. Cuma günü Ons altın ve dolar kurunda yaşanan düşüşe paralel olarak değer kaybeden Gram altın şu an itibariyle 486 TL’den alıcı buluyor. İşte 3 Ağustos Gram altın ve çeyrek altın fiyatları… 3 Ağustos altın fiyatları ne kadar oldu?

Gram altın yeni haftaya da değer kaybıyla başlayan Gram altın, yatırımcısını üzerken yatırım yapmak isteyenleri ise sevindirdi. Çeyrek altın ise dün günü 795 ile kapatırken, bugün güne 798 ile başladı. Ons altın fiyatı ise yüzde 0,12 değişimle 1.811 dolardan işlem görüyor. Analistler, küresel pay piyasalarında artan risk iştahının altının ons fiyatını baskıladığını ifade etti. Peki 3 Ağustos altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 3 Ağustos altın fiyatları…

Canlı Borsa

Altın Fiyatları

En Çok Aranan Haberler