FİNANS

Emekliler için 'Erdoğan sürpriz yapacak' iddiası! Asgari ücrette işçi tarafının masaya getireceği oran belli oldu... "Tayyip bey en az 5 puan artırır"

Emekli maaşı ve asgari ücret zammı için geri sayım sürerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir sürpriz yapacağı iddia edildi. "Emekliler bir buçuk iki yıldır iyi değiller. AK Parti bunun bedelini seçimde ödedi" diyen gazeteci Cem Küçük, emekli maaşlarında ekstra iyileştirme olacağını söyledi. Asgari ücrette işçi tarafının masaya getireceği oranın belli olduğu iddia edilirken; "Tayyip bey en az 5 puan artırır" açıklaması dikkat çekti.

Emekli maaş zammı için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sürpriz yapacağı iddiası bir anda gündem oldu. Milyonlarca kişi asgari ücrete, memur ve emekli maaşlarına yapılacak zammı merak ederken herkes '2025 maaş zamları ne kadar olacak?' sorusuna yanıt arıyordu. Ocak ayında yapılacak maaş zamları için işçi, memur ve emekli önemli bir iyileştirme beklerken, yeni yıla 3 ay kala zam tahminleri de gelmeye devam ediyor.

MAAŞ ZAMMINDA "ERDOĞAN SÜRPRİZ YAPABİLİR" İDDİASI

Son olarak özellikle emekli maaşlarına yapılacak zam oranıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'sürpriz' yapabileceği iddiası kulisleri hareketlendirdi.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler