FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kale alarmlı silindir hırsızlık girişimlerini engelliyor

Kale Kilit’in Avrupa’nın en büyük entegre kilit üretim merkezlerinden olan Çerkezköy fabrikasında, Türk Mühendisleri tarafından geliştiren Alarmlı Silindir, zorlandığında tuzak kısmından kırılarak alarm devresini aktif hale getiriyor. Alarmlı Silindir, iki aşamalı tuzaklı silindir teknoloji sayesinde tuzak bölümü kırılarak silindire ulaşımı engellediği gibi, 100 desibellik alarmıyla çevreyi uyararak, hırsızı eve giremeden kapıda durduruyor.

 Kale alarmlı silindir hırsızlık girişimlerini engelliyor

Türkiye’de güvenliğin lider markası Kale Kilit’in dünyada bir ilke imza atarak geliştirdiği Alarmlı Silindir; sahip olduğu üstün özellikleri sayesinde silindirde bir devrim yaratarak, hırsızı eve girmeden kapıda durduruyor. Kale Kilit Ar-Ge mühendisleri tarafından; yüzde 100 yerli bilgi, teknoloji ve teknik malzeme kullanılan Ar-Ge çalışmaları sonucunda üretilen Alarmlı Silindir’in, kötü niyetli kişiler tarafından zorlandığında, dışta kalan silindirin tuzak kısmından kırılması ve 100 desibel seviyesinde alarmı çalmaya başlıyor. Bu sayede de hırsızın yaşam alanlarına girmesi engelleniyor.

ALARM SİSTEMİNDEN BAĞIMSIZ ÇALIŞIYOR

Ayrıca zorlama sonucu silindirin sadece dışarıdaki kısmı kırıldığından, kilit kullanılabilir halde oluyor ve değiştirilene kadar eve anahtar ile girilmesine imkân tanıyor. Alarmlı Silindir’in içerisinde alarmın çalmasını sağlayan biri yedek, iki pil bulunuyor ve pil bittiğinde yenisiyle değiştirilerek ürün kullanılmaya devam ediliyor. Başka herhangi bir alarm sistemine ihtiyaç duymadan çalışan Alarmlı Silindir, bu sayede tüm mekanlarda kullanılabiliyor. Türkiye’de standart silindir kullanılan her kapı ve kilit ile uyumlu olan ürün, anahtarcıdan ya da yapı marketlerden alınarak, kolayca monte edilebiliyor.

KENDİ ALANINDA LİDER AR-GE MERKEZİ

Entegre kilit üretim merkezi olan Çerkezköy fabrikasında, Kale Kilit Ar-Ge mühendisleri tarafından geliştirilen Alarmlı Silindir’in, Design Turkey’den “En İyi Tasarım” ödülü bulunuyor. Sektöründe Teknoloji Bakanlığı onaylı ilk Ar-Ge merkezine sahip olan Kale Kilit; kurulduğu günden beri Ar-Ge çalışmalarına önem veriyor. Günümüzün değişen ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda, yüzde yüz yerli sermayeyle Türk mühendisler tarafından geliştirilen yenilikçi ürünlerini, tüketicilerinin kullanımına sunuyor. Toplamda 25’i aşkın Ar-Ge çalışanı sayesinde mekanik ve elektromekanik kilit ve silindir portföyünü her yıl yeni ve teknolojik ürünlerle zenginleştiriyor. Sahip olduğu 12 adet dünya patenti ile 25 ülkede ürünlerini koruma altına alan Kale Kilit’in, 18 faydalı modeli bulunuyor.
Gerçekleştirdiği Ar-Ge çalışmaları ile sektörde öne çıkan Kale Kilit; Türkiye’de inovasyonun nabzını tutan ‘Ar-Ge 250’ araştırmasındaki yerini, her geçen yıl sağlamlaştırıyor. Kale Kilit, ‘Ar-Ge 2019’ listesinde; geçtiğimiz yıl geliştirdiği faydalı model sayısına göre 10’uncu, aldığı tasarım tescil sayısına göre ise 41’inci sırada yer alıyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler