FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ TARİHİ VE SAATİ 2023: Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 10 bin 900 işçi alınacak!

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları İŞKUR üzerinden başvuruda bulunan vatandaşlar tarafından merak edildi. Noter huzurunda gerçekleştirilecek çekiliş için geri sayım devam ediyor. Birçok kişi konuya dair arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Sağlık Bakanlığı kura çekimi tarihi ve saati...

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ TARİHİ VE SAATİ 2023: Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 10 bin 900 işçi alınacak!

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları 25-26 Nisan'da noter huzurunda gerçekleştirilecek çekiliş ile belli olacak. Kuruma 4 bin 958 temizlik görevlisi, 3 bin 386 silahsız güvenlik görevlisi, hastanelerde çalışacak 747 klinik destek elemanı, 150 biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı, 520 hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi, 258 bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı, 279 elektrikçi, 277 ısıtma ve sıhhi tesisatçı, 195 inşaat boyacısı ve 130 marangoz işçisi alınacak. "Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları canlı yayınlanacak mı, ne zaman yayınlanacak?" gibi sorularının yanıtı merak konusu oldu. Sağlık Bakanlığı kura sonuçları ile ilgili merak edilenler haberimizde.

İŞKUR SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA YAPILACAK?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi Ankara'da noter huzurunda yapılacak.

Kuralar, saat 09:00'da çekilmeye başlanacak ve saat 18:00'de sona erecek.

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi sonuçlarının 25 - 26 Nisan tarihlerinde açıklanması bekleniyor.

Daha önce yapılan Sağlık Bakanlığı işçi alımı sürecinde kura çekimi sonuçları aynı gün erişime açılmıştı.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI CANLI YAYINI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Daha önceki Sağlık Bakanlığı kura çekilişi bakanlığın YouTube kanalında canlı olarak ekrana gelmişti.

İŞKUR - SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİLİŞİ CANLI İZLEME EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler