FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

SON DAKİKA: Yeni ekonomi paketi sonrası Dolar sert şekilde düştü! Bugün Dolar ve Euro ne kadar oldu?

Son dakika haberi... Dolar ve Euro, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları sonrası sert bir şekilde düşüşe geçti. Erdoğan'ın, Kabine Toplantısında, ekonomiye ilişkin yaptığı açıklamalarda düşüşe geçen dolar 11,10 TL'yi görürken, euro ise 12,53 liranın altına kadar geriledi. İşte son dakika haberinin detayları...

SON DAKİKA: Yeni ekonomi paketi sonrası Dolar sert şekilde düştü! Bugün Dolar ve Euro ne kadar oldu?

Son dakika gelen habere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklamalar sonrası dolar ve euro'da sert düşüş yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı konuşmada, ekonomiye ilişkin atılan adımları duyurdu. Erdoğan'ın açıklamalarının ardından dolar ve euro'da düşüş yaşandı.

DOLARDA SON DURUM

Açıklamalar öncesi 18 lirayı aşan dolar, konuşma sonrası hızla düşüşe geçti ve kısa sürede 12 liranın altına düştü. Gün içinde 11,10 TL'ye kadar gerileyen Dolar/TL, saat 14.40 itibarıyla 12,8793 liradan işlem görüyor.

EURODA SON DURUM

Benzer şekilde, konuşma öncesi tarihi zirvede işlem göre euro 20 lirayı aşmıştı. Konuşma sonrasında ise euro/TL 12,53'e kadar gerilerken, saat 14.40 itibarıyla 14,6038 liradan işlem görmeye devam ediyor.

CANLI KUR TAKİBİ


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler