FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

THY, Pegasus hava yolları Ukrayna uçuşlarını iptal etti

Rusya'nın Ukrayna işgalini başlatmasının ardından Kiev'de havalimanı kapatılırken, THY de bugünkü tüm Ukrayna seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

THY, Pegasus hava yolları Ukrayna uçuşlarını iptal etti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, orduya Ukrayna'nın Donbass bölgesinde özel operasyon yetkisi verdiğini duyurmasının ardından Donbass ve Kiev’de patlama sesleri yükseldi.

Bu gelişme ile Ukrayna’da Kiev Havaalanı'ndan uçuşların iptal edildiği bildirildi.

Türk Havayolları Genel Müdürü Bilal Ekşi de havayollarının kapatılmasının ardından Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Ukrayna hava sahasının kapatılması sebebi ile bugünkü tüm Ukrayna seferlerimiz iptal edilmiştir” dedi.

PEGASUS HAVA YOLLARI UKRANYA SEFERLERİNİ İPTAL ETTİ

Pegasus Hava Yolları, Ukrayna hava sahasının kapatılması nedeniyle ülkeye düzenlendiği seferlerini iptal ettiğini duyurdu.

Pegasus Hava Yolları'nın Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada, "Ukrayna hava sahası kapatılması nedeniyle 24.02.2022 tarihli Ukrayna seferlerimiz iptal edilmiştir." ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, değişiklik ya da iade işlemlerinin "flypgs.com/bilet-islemleri" ve mobil uygulamadan ya da 0850 250 67 02 numaralı çağrı merkezi üzerinden ücretsiz yapılabileceği belirtildi.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler