FİNANS

Kapısından bile geçmediğiniz bankalarda hesaplarınız olabilir...E-Devlet üzerinde kontrol edebiliyorsunuz!

Adınıza sizden habersiz banka hesapları açılmış olabilir. Dolandırıcılar dur durak bilmiyor, sizden habersiz banka hessabı açıp para transferi yapıyor olabilirler... Onayınız olmadan açılmış banka hesaplarını ise E-Devlet üzerinden görüntüleyip önlem alabilirsiniz.

Hiç kullanmadığınız hatta kapısından bile geçmediğiniz bankalarda adınıza açılmış hesaplar olabilir. Sosyal medyada son dönemlerde konuşulan ve bir çok kişinin de başına gelmiş bu olay için önlem almakta mümküm.

Bu iddilara göre dolandırıcıların eline geçen kişisel bilgleriniz sayesinde adınıza hesap açılabilir ve hatta belki para akışı bile sağlanmış olabilir.

llll

ııııı

kkkk

TÜM BANKA HESAPLARINIZDAN HABERDAR OLUN

Bu durumda alakanızın olmadığı bankalarla ilişiğinizi görmek ve sonlandırmak için E-Devlet'ten faydalanabilirsiniz.

thumbs_b_c_3c1463c9cb1b3cbb3dbb4ead001d557c

Adınıza açılmış banka hesapları olup olmadığını görmek için E-Devlet'e giriş yapıp ardından arama kısmına "Mevduat/Katılım Fonu Bulunan Banka Sorgulama" yazdığınızda karşınıza Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun oluşturduğu seçeneğe tıklamalısınız.

GY0WPGiWgAgOzJu

Çıkan isimler arasında aslında ilişkinizin olmadığı bir banka hesabı görürseniz en yakın banka şubesine giderek ilişiğinizi kesebilir ve bankayı durumdan haberdar edebilirsiniz.

thumbs_b_c_8fba7ab1380daf52cc11e1171233104e

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler