FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

KOBİ’lere özel yepyeni bir kart

Türkiye’nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, kurumsal müşterileri için Siftah Kart’ı sunuyor.

KOBİ’lere özel yepyeni bir kart

MasterCard ile birlikte geliştirilen Siftah Kart, Türkiye Finans’ın esnaf, işletme sahibi veya KOBİ müşterilerine peşin fiyat üzerinden taksitli alışveriş yapma imkanı sağlıyor. Üstelik Türkiye Finans müşterileri 2 aydan 36 aya kadar istedikleri taksit oranını seçebiliyor, taksit paketini değiştirebiliyor, böylelikle nakit akışını kontrol altında tutabiliyor. Uygun kâr payı oranları sunan Siftah Kart’ta komisyon da alınmıyor. Türkiye Finans, işletme sahibi, esnaf ve KOBİ müşterileri için MasterCard ile birlikte Siftah Kart’ı geliştirdi. Siftah Kart ile yurtiçindeki POS’lardan çek, senet gibi evraklarla uğraşmaya gerek kalmadan tüm ticari mal ve hizmet alımlarında tedarikçinin taksitli satış imkanından bağımsız olarak işyeri ile peşin fiyat üzerinden taksitli alışveriş yapılabiliyor. Siftah Kart sahipleri 2-36 aylık taksit seçeneklerini kendileri belirleyerek işlemleri istediği gibi taksitlendirebiliyor, gerektiği takdirde taksit paketini değiştirebiliyor, böylece nakit akışı daha düzenli ve güvenilir bir yapıya kavuşuyor.

Sınırsız sayıda ek kart çıkarılabiliyor

Siftah Kart sahipleri kendi belirleyecekleri farklılaştırılmış limitler ile sınırsız sayıda ek kart çıkartabiliyor. Şirket ödemeleri otomatik olarak taksitlendirilip tüm harcamaların şirket adına kesilecek tek bir ekstreye yansıması ile firma giderlerinin takibi ve yönetimi kolaylıkla sağlanabiliyor Uygun kâr payı oranları sunan Siftah Kart’ta işlemlerden ayrıca komisyon alınmıyor. Siftah Kart sahipleri yaptıkları harcamalardan puan kazanabiliyor, kazandıkları puanları alışverişlerinde veya ekstre borcu ödemelerinde kullanabiliyor.

2 milyona yakın ticari kart bulunuyor
Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, Siftah Kart’la Katılım Bankacılığının temelini oluşturan finans yöntemleri ile ilgili olarak “KOBİ’lerde Murabaha”yı karta taşıyan ilk Katılım Bankası olduklarını belirterek, “BKM verilerine göre 2013 Nisan ayında sektörde 1 milyon 787 bin 022 adet ticari kart bulunuyor. Biz de bu pazardaki payımızı artırmak için kurumsal müşterilerimize yenilikçi ürünler geliştirmeyi sürdürüyoruz. Bu amaçla kurumsal finansmanlarını yönetmek isteyen müşterilerimize Siftah Kart’ı sunduk. Bu kart ile müşterilerimiz ihtiyaç duydukları finansmana şubeye uğramadan sahip olacaklar. Türkiye Finans olarak 2013 ilk çeyreğinde KOBİ’lere sunduğumuz nakdi krediler, toplam kredilerimiz içerisinde %46 paya sahip olup, Siftah Kart bu gücümüzü müşterilerimize daha yaygın ve hızlı sunabileceğimiz bir imkan sağlamaktadır’’ dedi.

Express


Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler