FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

1 Haziran kripto para piyasası | Bugün (1 Haziran) Bitcoin ne kadar? Ethereum ne kadar? Ripple, Dogecoin ve Cardano fiyatları…

Kripto paraların son zamanlardaki hareketleri yatırımcılarını endişelendirmeye devam ederken, kripto para borsasındaki gelişmeler de yakından takip ediliyor. Bitcoin, son haftalarda yaşadığı düşüşü kontrol altına almaya çalışsa da halen kayda değer bir değer kazancı yaşayamadı. Dün gün içinde 34 – 37 bin dolar arasında seyreden Bitcoin, bu sabah yine aynı seviyelerden işlem görmeye devam ediyor.

Kripto para piyasasının ikinci büyük devi Ethereum ise 3 bin dolar seviyesine yaklaşamıyor. 2 bin 400 – 2 bin 600 seviyeleri arasında hareket eden Ethereum yatırımcıları, uzun vadede Ethereum’da yukarı yönlü bir değişim olmasını umut ediyor.

Tesla ve SpaceX’in kurucusu teknoloji devi Elon Musk, yaptığı ve söylediği her şeyle gündem olmaya devam ediyor. Elon Muski en başlarda Bitcoin’i oldukça desteklediğini açıklayarak, BTC’nin fiyatının artmasına sebep olmuştu. Ancak son zamanlar karbon ayak izi ve yenilenebilir enerji konusunda Bitcoin madenciliğini eleştiren Musk’ın açıklamalarına Justin Sun yanıt verdi.

Tro’un (TRX) kurucusu ve CEO’su olan Justin Sun, Elon Musk, ekolojik çevre açıklamalarından sonra Msuk’a katıldığını ifade etti.

Canlı Borsa

Kripto Para Piyasası

En Çok Aranan Haberler