ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kongre'de kabul edilen federal hükümetin yeniden açılmasına yönelik geçici bütçe tasarısını imzalamasıyla ülke tarihinin en uzun süreli kapanması sona erdi.
Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), trafik sigortasında değer kaybı ihtilaflarının en aza indirilmesine yönelik attığı adımla "Değer Kaybı Ekspertiz Raporu"nu güncelledi.
Albaraka Türk Katılım Bankası, Türkiye Menkul Kıymetleştirme Şirketi (TMKŞ) işbirliği kapsamında TMKŞ Albaraka Türk Birinci Katılım Varlık Finansmanı Fonu aracılığıyla Varlığa Dayalı Menkul Kıymet (VDMK) ihraç etti.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), aralarında İstanbul ve Ankara'nın da bulunduğu 27 ildeki 188 taşınmazı, 26 Kasım'da açık artırma yöntemiyle satışa çıkaracak.