FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray mağdurları site kurdu

Galatasaray'ın borsadaki işlemlerinden mağdur olduklarını söyleyen 'küçük hissedarlar' internet sitesi kurdu.

Galatasaray mağdurları site kurdu

Galatasaray’ın borsadaki işlemleriyle ilgili manipülasyon, yolsuzluk ve usulsuzlük iddiaları devam ederken, bu usulsüz işlemlerden mağdur olduklarını söyleyen “küçük hissedarlar”, www.galatasaraymagdurlari.com aldı bir site kurarak bir araya geldi.

Milliyet Gazetesinin haberine göre, Sitede Galatasaray yönetimine ve özellikle Başkan Ünal Aysal’a yönelik eleştirilerle birlikte çeşitli iddialar da yer alıyor. Geçtiğimiz haftalarda Ünal Aysal hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunan Avukat Egemen Özbey’in koordinatörlüğünde hazırlanan sitede yer alan açıklamada sitenin amacı şöyle anlatılıyor:
“Kamuoyuna önemle duyururuz ki birkaç onurlu ve yürekli Galatasaray sevdalısı ve hissedarı tarafından yürütülmekte olan bu mücadelenin amacı kesinlikle Galatasaray’ın menfaatlerine aykırı olmayıp bilakis Galatasaray futbol takımının haklarını aramaktır. Zira Galatasaray futbol takımının bütün hakları ve yükümlülükleri hisseleri borsada işlem görmekte olan Galatasaray Sportif A.Ş.’ye aittir.

Dolayısıyla bu şirket ne kadar güçlü olursa Galatasaray futbol takımı da o kadar güçlü olacaktır. Bizim amacımız usulsüz işlemlerle şirketten kulübe aktarılan ve en az 2 adet Messi (İspanyol Barcelona futbol takımında top koşturan Arjantinli Lionel Messi) transferine olanak sağlayabilecek 440 milyon TL’nin ve diğer tüm TT Arena gişe gelirlerinin tekrar şirkete iade edilmesidir.”

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler