FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika: Altın ve dolar tepetaklak oldu! İslam Memiş'ten uyarı gecikmedi: 'Bu süreç bitmez, her düşüşü değerlendirin'

Son dakika: Altın ve dolar fiyatları dünkü müzakere sonrasında sert bir düşüş yaşadı. Küresel piyasalarda, savaşının fiyatlamalar üzerindeki etkisi devam ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten çok kritik bir değerlendirme geldi. Bu sürecin 2-3 yıl daha kontrollü bir biçimde devam edeceğini söyleyen Memiş, ons altın, gram altın ve dolar yatırımı yapmak isteyenler için her düşüşün bir alım fırsatı olduğunu dile getirdi.Ünlü analist altın fiyatı için yıl sonu tahminini de açıkladı.

Son dakika: Gram altın, ons altın ve dolar fiyatı Rusya-Ukrayna cephesinden gelen müzakere haberleri sonrasında yüzde 3’ten fazla düşüş yaşadı. Savaşta 34 gün geride kalırken Rusya ile Ukrayna İstanbul’da müzakere masasına oturdu. Kesin bir karar çıkmasa da Türkiye’nin savaşta garantör ülke olması istendi. Açıklamalar müzakerelerin devam edeceği yönünde oldu. Rusya, taleplerin Putin’e iletileceğini ve üst düzey görüşmeler için ön aşamanın geçilmesi gerektiğini belirtti.

Canlı Borsa

İslam Memiş'ten altın ve dolar yorumu

En Çok Aranan Haberler