FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

11 Mayıs altın bilezik gram fiyatları | Altın bilezik gram fiyatları bugün (11 Mayıs) ne kadar? 22 ayar, 18 ayar ve 14 ayar altın bilezik gram fiyatları ne kadar?

Altın bilezikler düğünlerde sıkça tercih edilen takılar arasında yer alıyor. Aynı zamanda bir çok vatandaş altın bilezikleri yatırım olarak kullanmayı da tercih ediyor. Dolar kuruna paralel olarak hareket eden altın fiyatları, altın bileziğin gram fiyatları üzerinde de etkili oluyor. Haftanın ikinci işlem gününde altın bilezik fiyatlarında genel olarak bir yükseliş gözlemleniyor. Peki, altın bilezik gram fiyatları bugün (11 Mayıs) ne kadar oldu?

22 ayar altın bilezik dün günü 452,10 seviyelerinde kapatmasının ardından bugün güne kapanış seviyesine yakın bir seviyede başladı. 14 ayar altın bilezik gram fiyatı ise dün kapanışta 287,79 seviyelerindeydi. 14 ayar altın bilezik, bugün güne kapanış seviyesine yakın bir seviyede başladı. Ons altın fiyatı ise son 26 haftanın en hızlı yükselişini yakaladı. Altının ons fiyatı bugün itibariyle $1.836,19 seviyelerinden işlem görüyor.

Canlı Borsa

Altın bilezik gram fiyatları

En Çok Aranan Haberler