FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

1400 liraya kadar ödeme yapılıyor! Eğitim, sağlık, elektrik ve yakacak... Sadece kimlik yeterli

İhtiyaç sahibi milyonlarca kişi devlet tarafından sosyal koruma kalkanı ile güvence altına alınıyor. Bu sene işsize, asker ailesine, kadınlara, çocuklara yönelik eğitim, sağlık, elektrik ve yakacak gibi amaçlarla düzenli ödeme miktarı 104,2 milyar lira olarak açıklandı. Destek ödemesinden faydalanmak içinse ilçelerdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları’na veya Aile ve Sosyal Hizmetler il müdürlüklerine başvurmak gerekiyor.

Sosyal destek programları ile devlet milyonlarca kişiye düzenli ödemede bulunuyor. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı'nca hazırlanan Vatandaşın Bütçe Rehberi'nde sosyal nitelikli harcamalar için ayrılan kaynağın 104,2 milyar lira olduğu belirtildi. Bu kapsamda işsize, asker ailesine, kadınlara, çocuklara yönelik eğitim, sağlık, elektrik ve yakacak gibi amaçlarla ihtiyaç sahibi kişiler koruma altına alınıyor.

Desteklerden faydalanmak için ilçelerdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları’na veya Aile ve Sosyal Hizmetler il müdürlüklerine başvurmak gerekiyor. Başvuruda ise kimlik kartı yeterli oluyor.

Canlı Borsa

İhtiyaç sahibine düzenli ödeme

En Çok Aranan Haberler