FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

19 Mayıs Altın bilezik gram fiyatları | Bugün (19 Mayıs) altın bilezik gram fiyatları ne kadar oldu? 22 ayar, 18 ayar ve 14 ayar altın bilezik gram fiyatları ne kadar?

Düğünlerin vazgeçilmez takılarından olan altın bilezikler, günümüzde hem takı olarak hem de yatırım amaçlı pek çok kişi tarafından tercih ediliyor. Geçtiğimiz hafta ABD enflasyon verilerinin de etkisiyle artan dolar kurundan etkilenen altın bilezik gram fiyatları, yükselişine bu günde de devam ediyor. 22 ayar altın bilezik dün günü 455,07 seviyesinde kapatırken, bu sabah güne 465,64 seviyesinde başladı.

Dolar kurunda yaşanan değişimlerden en fazla etkilenen piyasalar arasında bulunan altın bilezik gram fiyatları, bir süredir devam eden yükselişini bugün de sürdürüyor. 18 ayar altın bilezik dün kapanışta 364,04 seviyesinde bulunurken, bu sabah itibariyle yükselişe geçti.

Analistler, tahvil piyasasındaki oynaklık ve emtia fiyatlarındaki yüksek seyrin yakından takip edildiğini belirterek, bugün Euro Bölgesi'nde büyüme ve dış ticaret verilerinin izleneceğini aktardı.


Canlı Borsa

Altın bilezik gram fiyatları

En Çok Aranan Haberler