FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

20 Mayıs Altın fiyatları ilk rakamlar | Altın fiyatları bugün (20 Mayıs) ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar?

Dolar kurundaki hareketlilikten etkilenen altın fiyatları, Dolar ve Euro’daki yükselişle beraber yeşil yönlü ibreyle hareket ediyor. Özellikle son zamanlarda üst üste her gün artış yaşayan gram altının fiyatı, yatırımcıların ilgisini çekiyor. Gram altın, 19 Mayıs piyasaların kapalı olduğu tarihte 501 – 510 seviyelerinde seyrederken, bugün itibariyle güne tekrar yükselişle başladı.

Dünya ekonomisinin darbe aldığı son zamanlarda, küresel piyasaların sekteye uğrayacağına dair gelişen endişeler ve Asya’nın bir kesiminde kendini gösteren salgın etkileri ile beraber altın fiyatları son üç ayın zirvesine ulaştı. Gram altın yakaladığı ani yükselişin ardından, 500 sınırına tekrar gerilerken, altının ons fiyatı ise 1.875 dolara kadar yükseldi.

Ons altının 50 günlük hareketli ortalaması, ibreyi yukarı çevirerek 100 günlük hareketli ortalamayı kesmeye gidiyor. Böyle bir kesişim, uzmanlar tarafından piyasalarda yükseliş eğiliminin güçleneceği şeklinde yorumlanıyor.

Canlı Borsa

Altın Fiyatları

En Çok Aranan Haberler