FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

21 Mayıs altın fiyatları | Bugün (21 Mayıs) altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar oldu?

Altın fiyatları günümüzde yatırımcılar ve takı almak isteyen vatandaşlar tarafından her gün merak ediliyor. Gram altın bir süredir yukarı yönlü ibre ile hareket ederken, dün itibariyle 500 – 508 seviyeleri arasında dalgalandı. Gram altın bugün güne 506 seviyesinde başlarken, çeyrek altın ise güne 830,92 ile başladı.

Türkiye’de 19 Mayıs’ın resmi tatil olması sebebiyle kapalı olan piyasalar, dün itibariyle hareketlilik yaşadı. 19 Mayıs tarihinde ABD’de yayımlanan Federal Açık Piyasa Komitesi’nin (FOMC) 27 – 28 Nisan toplantısının tutanaklarında, bazı üyelerin varlık alımlarının azaltılmasını konusu gündeme geldi. Bunun üzerine hareketlenen dolar kurundan ise, altın fiyatları da etkilendi.

Bu gelişmelerle dün uluslararası piyasalarda dolar kurundaki artışın etkisiyle altının gram fiyatı, 20 Mayıs tarihinde 510,4 lirayla 9 Kasım 2020'den bu yana en yüksek seviyeyi gördü ve günü yüzde 0,7 artışla 505,7 liradan tamamladı.


Canlı Borsa

Altın Fiyatları

En Çok Aranan Haberler