FİNANS

300 binden fazla takipçisi olan influencerlara okul yolu gözüktü! Bakanlıklar bir araya geldi... 1 Boyunca yüz yüze eğitim alacaklar!

Ticaret Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Reklam Özdenetim Kurulu iş birliği ile 'Sorumlu Sosyal Medya Etkileyicileri Eğitim Programı' hayata geçirildi. Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, ile ilk etapta 300 binden fazla takipçiye sahip sosyal medya etkileyicilerine (influencer), pazarlama iletişiminde dikkat etmeleri gereken yasal ve etik ilkelere ilişkin eğitim verileceği ifade edildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin ev sahipliğindeki eğitim programına ilişkin, Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü Reklam Kurulu Başkanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı, Reklam Özdenetim Kurulu temsilcileri, reklam sektörü temsilcileri ve kamuoyunda 'influencer' olarak bilinen ve takipçi sayılarıyla etkileyici güçleri yüksek sosyal medya etkileyicilerinin katılımıyla tanıtım toplantısı düzenlendiği belirtildi.
Bu içerik Ezgi Sivritepe tarafından yayına alınmıştır

300 BİNDEN FAZLA TAKİPÇİSİ OLAN İNFLUENCERLARA OKUL YOLU GÖZÜKTÜ!

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler