FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

7 Mayıs altın fiyatları son durum | Altın fiyatları güne nasıl başladı? Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar?

Altın uzun yıllardır birçok kişi tarafından ilgi görmeye devam ediyor. Dün 1,788 dolar olan Ons altının fiyatı, bugün itibariyle 1,820 dolara yükseldi. Ons altının fiyatında yaşanan yükselişe paralel olarak altının fiyatlarında da bir yükseliş bekleniyor. Gram altın dün günü 483,27 seviyesinde kapatırken, bugün güne kapanış seviyesi fiyatı olan 483,02 ile başladı. Bugün (7 Mayıs), gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar?

Altın fiyatları, iç ve dış piyasalarda yaşanan gelişmelerden oldukça etkileniyor. Gram altın bir süredir hafif bir seyirde yükseliş gösteriyor. Analistler, Merkez Bankası ve BoE’nin faiz kararı ile ABD’deki işsizlik başvurularının piyasadaki etkisini inceleyeceğini belirtti. Bunun yanında altın fiyatlarında etkili olan ve tüm dünyayı sarsan COVID-19 salgınının da yatırımcıların gündeminde olduğunu belirtti. Çeyrek altın dün kapanışta 791,92 seviyesinin ardından bugün ise güne yükselişle başladı.

Canlı Borsa

Altın Fiyatları

En Çok Aranan Haberler