FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altın için ralli olasılığı masada! Fiyatları yönlendiriyor: 4 analistten dikkat çeken altın yorumu…

Yatırımcıların altın fiyatları grafiği takibi başladı. Uzun süredir düşüş yaşayan altın fiyatları dün yeniden yükselişe geçti. Yükseliş sonrası dört analistten kritik yorum geldi. Fed öncesi kısa vadeli ralli olasılığının masada olduğunu söyleyen analistler, “Altın piyasasındaki dalgalanmaları, şu anda uzun zamandır düşmanı olan ABD dolarının iniş çıkışları yönlendiriyor” yorumunu yaptı. Peki ons altın ve gram altın fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? İşte 27 Ekim 2022 canlı ve güncel rakamlar...

Altın fiyatlarında dolar endeksi ve tahvillerdeki gerileme ile yükseliş başladı. Enflasyondaki yükseliş ile ABD Merkez Bankası Fed’in 1-2 Kasım’daki toplantısında 75 baz puanlık faiz artışına neredeyse kesin gözüyle bakılırken, Aralık beklentileri de 75 baz puana yükseldi. Ancak dolar ve tahvillerdeki gerileme 75 baz puan beklentisini geriletti. 50 baz puan ihtimali de konuşulmaya başlandı. Bu gelişmelerle ons altın fiyatları dün 1677 doların üzerine kadar yükseldi. Bugün ise 1673 dolardan yeşil bölgede işlem görüyor. 1000 lira psikolojik seviyesini aşan gram altın ise bu sabah 998 liradan değerleniyor.

Yatırımcılar altın piyasasındaki hareketlilik sonrası uzman yorumlarını araştırırken 4 önemli isimden altın yorumu geldi.

Canlı Borsa

İŞTE ALTIN FİYATLARI İÇİN ANALİSTLERİN YORUMLARI…

En Çok Aranan Haberler