FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altın fiyatları yükselişe geçti! Gram altında 'dolar' detayı! İslam Memiş, altının yönüne işaret etti: "Bundan sonraki ana trend..."

İç piyasada yatırımcısına en fazla kazandıran yatırım araçlarından altında ibre yukarı yönlü. Altın fiyatları, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz indirimini destekleyen ABD verilerinin etkisiyle 3 haftanın en yüksek seviyesine yükseldi. Altın yatırımcıları, "Altın fiyatları artar mı?, alım için fırsat mı?" sorularının yanıtını arıyor. Haftanın son işlem günü 10 Mayıs'ta gram altın ne kadar, çeyrek altın ne kadar?

Haftanın son işlem gününde altın fiyatları yeniden yükselişe geçti. Altın fiyatlarındaki kısmi gerileme sonrası altın yatırımcıları 'Alım fırsatı mı?' sorusuna yanıt ararken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten uyarılar geldi. Memiş altın için alım fırsatı olduğunu söyledi. Gram altının ons altın fiyatlarıyla paralel fiyatlandığına dikkat çeken Memiş, "Ons altın nereye gram altın oraya. Dolar TL kurunda bir hareketlilik olmadığı için haliyle ons altını takip edeceğiz" dedi.

Canlı Borsa

En Çok Aranan Haberler