FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ASGARİ ÜCRET ZAMMI SON DURUM 2022: Asgari ücrete zam gelecek mi 2022? Temmuz ayında asgari ücrete zam yapılacak mı, ara zam olacak mı?

Asgari ücrete zam yapılacak mı? sorusunun yanıtı çok sayıda işçi ve işveren tarafından merak konusu oldu. Ülkemizde bu sene asgari ücret tutarı 4 bin 253 lira olarak belirlenmişti. Asgari ücret konusunda son açıklama ise 9 Haziran Perşembe günü AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki'den geldi. Peki asgari ücrete zam yapılacak mı 2022? Temmuz ayında zam gelecek mi, ara zam olacak mı? İşte ayrıntılar..

Asgari ücrete, memur ve emekli maaşlarına ara zam yapılıp yapılmayacağı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK Toplantısı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulunmuştu ve bu konuya da değinmişti. 6 Haziran Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunmuştu. Asgari ücret konusunda yeni bir açıklamada bulunuldu. Peki asgari ücrete zam yapılacak mı 2022? Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, ara zam olacak mı? Konuya ilişkin ayrıntılar haberimizde...

Canlı Borsa

ASGARİ ÜCRETE ZAM GELECEK Mİ 2022?

En Çok Aranan Haberler