FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Asgari ücrete zam yapılmasın' demiş, Temmuz'da maaşlar artmamıştı! İTO Başkanı'nın yeni 'kur' çağrısı sonrası dikkat çeken sözler: Kulak tıkanmalı!

2024 asgari ücret zammı şimdiden evde, iş yerinde, sokakta, sosyal medyada en önemli gündem maddesi haline gelirken milyonlar bir yandan "Asgari ücrete zam ne kadar olacak?" sorusuna yanıt ararken, diğer yandan kurdaki hareketliliği takip ediyor. Daha önce 'Temmuz'da zam yapılmasın' çağrısı karşılık bulan İTO Başkanı Şekib Avdagiç'ten yine dikkat çeken bir çağrı geldi. Ekonomist Dç. Dr. Filiz Eryılmaz ise ekonomi yönetimini uyardı.

Asgari ücrete zam ne kadar olacak? 2024 memur ve emekli maaşları ne kadar artacak? sorularına şimdiden yanıt aranmaya başlandı. Özellikle Temmuz ayında zam alamayan milyonlarca asgari ücretli Ocak ayı için geri sayıma çoktan başladı. Evde, iş yerinde, sokakta, sosyal medyada asgari ücret zammı çalışanların en önemli gündem maddesi haline geldi. Herkes 2024 zammını tahmin etmeye çalışırken akıllara bir yandan İTO Başkanı'nın geçen zam dönemi yaptığı "Enflasyona sebep olabilir o yüzden asgari ücrete zam yapılmasın" çağrısı geliyor.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler