FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Asgari ücreti Mynet'e açıklamıştı! Özgür Erdursun bu kez de emekli zammını haftalar öncesinden duyurdu... Zamlı maaşlar için dikkat!

Emekli zammı refah payı olmadan belli oluyor. Aralık ayı enflasyon rakamları 3 Ocak’ta TÜİK tarafından açıklanacak ve böylece 6 aylık enflasyon farkı ortaya çıkacak. Asgari ücrete gelen yüzde 49’luk zam, milyonlarca emeklinin beklentilerini arttırdı. Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı zammı için rakamı asgari ücreti doğru bilen SGK Uzmanı Özgür Erdursun paylaştı! En düşük emekli maaşı için Erdursun’un iddiası ‘11.000-11.250’ oldu.

Asgari ücrete zam oranı yüzde 49 olarak açıklandı. Sırada 16 milyon kişinin emekli zammı var! 6 aylık enflasyon rakamları ile belirlenen emekli maaşı zammı için gözler Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) rakamlarına çevrildi. Şu an 7500 TL olarak ödenen en düşük emekli maaşı için kök aylık ve taban maaş düzenlemesi yapılacak. Peki emekli zammı ne olacak? Asgari ücret tahmini ile nokta atış yapan SGK Uzmanı Özgür Erdursun bu kez de emekli zammı için rakam verdi!

Canlı Borsa

Emekli zammında yeni tahmin

En Çok Aranan Haberler