FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Asgari ücretin açıklanması sonrası heyecanlandıran açıklama! 'Şaşırmamak lazım' diyerek duyurdu, Cemal Enginyurt rakam da verdi

Asgari ücret maratonu dün sona erdi. Aralık ayında başlayan görüşmeler sonrasında dün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile işveren ve işçi temsilcileri, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi. Külliyedeki toplantı sonrasında Bakan Işıkhan yeni asgari ücreti açıkladı. Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, canlı yayında asgari ücret ile ilgili heyecanlandıran bir açıklama yaptı.

Milyonların beklediği asgari ücret nihayet belirlendi. Aralık ayının başında başlayan toplantılarla birlikte 2024 yılında asgari ücretin ne olacağı merak ediliyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile işveren ve işçi temsilcilerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet ederek bir toplantı yaptı. Toplantı sonrasında Bakan Işıkhan kameraların karşısına geçerek yeni yılda uygulanacak asgari ücreti açıkladı. Bakan Işıkhan yeni yılda uygulanacak asgari ücreti net 17 bin 2 TL olarak açıkladı.


Canlı Borsa

En Çok Aranan Haberler