FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emekli bayram ikramiyesi, indirimli fatura derken bu detay ilk kez ortaya çıktı! Emekliler yılına özel düşük faizli kredi ve kredi kartı hamlesi: Canlı yayında tek tek anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2024'ü 'Emekliler Yılı' ilan etmesi sonrasında milyonlarca emeklinin refah düzeyini artırmak için düğmeye basıldı. Milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek adımlar atılıyor. Emekli bayram ikramiyesi 5 bin lira seçeneği ağırlık kazanıyor. Otobüs ile suya indirim, elektrik, doğal gaz ve kira yardımı gündemde. Tüm bunların yanında düşük kredi faiz oranları ve kredi kartı gibi bankacılık işlemlerinde de destekler de verileceği konuşuluyor.

Emekli maaşı düzenlemelerinin ardından milyonlarca kişi yeni zamlı aylıklarını hesaplarda görmüştü. Bütçe doğrultusunda belirlenen yeni emekli maaşları emekliler arasında yeterli bulunmadı. Emekliye seyyanen zam sesleri seçim öncesi yükselirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan net bir düzenlemenin sinyalini verdi. Erdoğan yaptığı açıklamasında bu yıl emeklilere 200 milyar TL’lik ilave bir kaynak aktarılacağını belirtti ve, “2024’ü Emekliler Yılı olarak ilan ediyoruz. Emeklilere özel yeni hizmetleri devreye alacağız” dedi.

Canlı Borsa

EMEKLİLER YILINA ÖZEL DÜZENLEME

En Çok Aranan Haberler