FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CANLI SEÇİM SONUÇLARI | 2024 yerel seçim ilk sonuçlar için geri sayım! Sandıklar kapandı, oy sayımı başladı... 81 il ve 973 ilçede yeni belediye başkanları belli oluyor... İl il, ilçe ilçe kim önde?

Canlı seçim sonuçlarını takip etmek isteyenler için geri sayım başladı. 2024 yerel seçim sonuçları saatler içerisinde belli olacak. Yerel seçimler için Türkiye, bugün sabah saatlerinden itibaren sandık başına giderken, oy verme işlemi saat 17.00'de tüm Türkiye'de sona erdi. Oy verme işlemi sonrası sandıklar açılmaya başlandı ve oy sayımına geçildi. YSK'nın seçim yasaklarının sona ermesiyle ilk seçim sonuçları Mynet'te olacak. Hangi il ve ilçede hangi aday önde? sorusu yanıt bulacak.

2024 CANLI YEREL SEÇİM SONUÇLARI | Türkiye, yeni belediye başkanları ile il ve ilçelerdeki meclis üyelerini belirlemek için bugün sandık başına gitti. Yaklaşık 61 milyon seçmen, 2024 yerel seçimleri için oyunu kullanırken; 81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanı ile 50 bin 336 muhtarın belirlenecek. Türkiye genelinde 206 binden fazla sandığın kurulduğu yerel seçim sonuçları şimdiden merak edlimye başlandı. Oy verme işlemi 32 ilde saat 16.00'da sona ererken; saat 17.00'de ise tüm Türkiye'de tamamlandı. Oy verme işleminin sona ermesinin ardından sandıklar açıldı ve oy sayım işlemine geçildi. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından seçim yasaklarının kaldırılmasıyla birlikte İl il seçim sonuçları! Hangi ilde hangi aday önde? İlçe ilçe seçim sonuçları? Büyükşehirleri kazanan aday ve partiler kimler? sorularının yanıtları da gelmeye başlayacak. Başta en çok merak edilen İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Bursa, Balıkesir, Şanlıurfa, Hatay, Adana, Mersin, Ordu, Eskişehir ve Manisa olmak üzere il il seçim sonuçları Mynet'te yer alacak.


Yerel Seçim 2024

En Çok Aranan Haberler