FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cüneyt Özdemir'den ses getiren emekli maaşı çıkışı: 'Bu dediğimi unutmayın' dedi rakam vererek tepki gösterdi: Atıyor, sallıyor

Emekli maaşları gündem olmaya devam ediyor. 2024 yılının emekli maaşlarının belli olmasından bu yana kimi emekliler ek zam istiyor kimi seyyanen zam istiyor. Konu geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da gündemindeydi. Sadece hükümet değil yerel seçim vaatleri arasında da emekli vaatleri dikkat çekiyor. Gazeteci Cüneyt Özdemir'de emekli maaşlarına değinerek, "Kim çıkıp ona 10.000 lira vereceğim buna 5.000 lira vereceğim derse gerçekçi değil, atıyor" dedi.

Emekli maaşlarına seyyanen zam yapılması bazı ekonomik dengeleri değiştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da buna değinerek geçen hafta yaptığı konuşmada emeklilerden biraz zaman istedi. Cumhur İttifakı üyesi MHP lideri Bahçeli emekli maaşlarının düşüklüğüne dikkat çekmişti. Son olarak yılda iki kere verilen emekliye bayram ikramiyesi de 2 bin liradan 3 bin liraya çıkmıştı. Ancak bu artış emeklilerin beklentilerini karşılamamıştı.

Canlı Borsa

En Çok Aranan Haberler