FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emekli bayram ikramiyeleri için 3 formül masada! "2024 emekli ikramiyesine yüzde yüz zam ihtimali..." Canlı yayında 'nisan öncesi' işaret edildi

Emekli bayram ikramiyesi zammı son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sene Ramazan ve Kurban Bayramı'nda 2'şer bin lira ve Cumhuriyetin 100. yılına özel 5 bin TL toplamda 9 bin lira ikramiye alan emeklilere zam müjdesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. 2024 emekli ikramiyesine ne kadar zam yapılacak, masadaki formüller neler?

SSK, Bağkur ve memur emeklileri maaşlarına yüzde 49.25 oranında zam aldı. Zamla birlikte en düşük emekli maaşı 10 bin TL'ye yükseldi. Seçim öncesi emeklilere seyyanen zam gelip gelmeyeceği tartışılırken emeklilerin gündeminde bayram ikramiyesine yapılacak zam var. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan zam sinyali verirken masada da 3 formülün olduğu konuşuluyor. TGRT Haber Ekonomi Editörü Yaprak Hırka Yıldız, bayram ikramiyelerinin 3-9 Nisan tarihlerinde ödeneceğini belirterek detayları anlattı.

Canlı Borsa

En Çok Aranan Haberler