FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emekli maaş zammında yeni iddia! Canlı yayında seçimleri hatırlattı, tarih verdi! "Mart ayında herkese 4 bin TL zam yapılacak!"

Milyonlarca emeklinin beklediği ek zam Meclis'ten geçti, Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından maaşlara yansıması bekleniyor. Emekliler ek zamma kavuşmadan yeni bir ek zam geleceği iddiaları da devam ediyor. Karar Gazetesi Yazarı İbrahim Kahveci, SGK Uzmanı Özgür Erdursun'un yeni ek zam iddiasını hatırlatarak, seçim öncesini işaret etti. Kahveci, "Mart ayında herkese 4 bin TL zam yapılacak!" dedi.

SSK ve Bağkur emeklilerinin ek zammı Meclis'ten geçti. Zam oranları memur ve SSK, Bağkur emeklileri için yüzde 49.25 ile eşitlendi. En düşük emekli maaşı da 7500 liradan 10 bin TL'ye yükseltildi. Ek zamlı maaşlar hesaplara yansımadan seçim öncesi kulisler yeniden hareketlendi. Seçim öncesi emeklilere seyyanen bir zam daha geleceği iddiaları gündeme geldi. Halk TV canlı yayınına katılan gazeteci İbrahim Kahveci konuşmasında SGK Uzmanı Özgür Erdursun'un açıklamasına değindi. Kahveci, "Mart ayında herkese 4 bin TL zam yapılacak!" diye konuştu.


Canlı Borsa

"Mart ayında herkese 4 bin TL zam yapılacak!"

En Çok Aranan Haberler