FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emeklilere seçim öncesi seyyanen zam yapılacak mı? SGK Uzmanı Özgür Erdursun tek tek anlattı, uyardı: "Mart ayına kadar..."

Emeklilere ek zammın hesaplara geçmesinin ardından seçim öncesi seyyanen zam talepleri de gündeme gelmeye devam ediyor. SGK Uzmanı Özgür Erdursun emekli aylıklarının düşük kaldığının altını çizerek seyyanen zam için seçim öncesini işaret etti. Erdursun, "Mart ayına kadar zaten bir artış olmazsa bir daha artış falan beklemeyin." değerlendirmesini yaptı.

Emekliler seyyanen zam haberlerini takip ediyor. SSK, Bağkur ve memur emeklileri için zam oranı yüzde 49.25 olarak açıklandı, maaşlar hesaplara yattı. En düşük emekli maaşı da 10 bin TL olurken emeklilerin seçim öncesi seyyanen zam beklentileri de yükseldi. Emeklilik sistemi değişmese en düşük emeklilik maaşının 20 bin TL olacağını söyleyen SGK Uzmanı Özgür Erdursun, seyyanen zam için seçim öncesini işaret etti. Erdursun, "Hükümet buna kapıları kapattı mı kapatmadı mı bilmiyoruz. En son işte mart ayına kadar göreceğiz. Mart ayına kadar zaten bir artış olmazsa bir daha artış falan beklemeyin" düşüncesini dile getirdi.

Canlı Borsa

En Çok Aranan Haberler