FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih Portakal 'Mutlaka ama mutlaka' diyerek açıkladı! 'En az memur kadar, asgari ücretli kadar...' Emekliler zamlı maaşı ne zaman alacak?

Emekli zammı son dakika haberleri merakla takip ediliyor. Açıklanan verilere emekli aylıklarındaki artış yüzde 37,57 olmuştu. Şimdi seyyanen zam konusu konuşuluyor. En düşük emekli maaşı da araştırılanlar arasında. Gazeteci Fatih Portakal da emekli maaş zammı ile ilgili konuştu. "SGK veya Bağ-Kur emeklisiyseniz mutlaka ama mutlaka zam yapacaklar" diyen Portakal "Merak etmeyin, çıkacak, yüzde 37,57 ile sınırlı kalmayacak" ifadelerini kullandı. Peki, emekliler zamlı maaşı ne zaman alacak?

Emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Emekli maaş zammı ne zaman verilecek? En düşük emekli maaşı belli oldu mu? Emekliler, maaşlarıyla ilgili çok sayıda detayı ve açıklanacak rakamları merakla bekliyor. Açıklanan veriler doğrultusunda emekli aylıklarındaki artış yüzde 37,57'de kalmıştı. Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisi ek zammı merak ediyor. Masada seyyanen zam, refah payı ve kademeli zam gibi formüllerin olduğu konuşulurken gazeteci Fatih Portakal'dan da dikkat çeken bir çıkış geldi. Öte yandan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, SSK ve Bağ-Kur emeklisinin maaşlarıyla ilgili olarak "Aylıklar oransal artışla iyileştirilecek" şeklinde bir son dakika açıklaması yaptı. İşte tüm detaylar...

Canlı Borsa

FATİH PORTAKAL'DAN DİKKAT ÇEKEN EMEKLİ ZAMMI ÇIKIŞI

En Çok Aranan Haberler