FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

FED FAİZ KARARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK, saat kaçta? FED toplantısı ne zaman? Dolar ve altını olanlar dikkat: FED faiz kararı bekleniyor!

FED faiz kararı ve konuya ilişkin son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. 2 Kasım 2022 Çarşamba günü Dolar 18,61 TL'den işlem görüyor, Euro ise 18,41 TL’den el değiştiriyor. Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası'nın 75 baz puan faiz artırması bekleniyor. Bankanın aralık toplantısında ise faizleri 50 baz puan artırmasına yüzde 58 ile daha yüksek ihtimal veriliyor. Peki, 2022 Kasım ayı FED faiz kararı toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak, saat kaçta belli olacak?

Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Birçok kişi konuya ilişkin yaptıkları araştırmalara hız verdi. Ekonomistlerin yorumlarına göre Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası faiz kararı ile bu kez daha durağan bir seyir gerçekleşecek. Merakla beklenen açıklama için geri sayım devam ediyor. Peki FED faiz kararı ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 2022 FED faiz kararı saati ve konuya dair merak edilenler...

Canlı Borsa

FED FAİZ KARARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

En Çok Aranan Haberler